IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» Emne til darling
Ons 12 apr 2017 - 10:53 by Stella

» Toil & Trouble
Man 22 feb 2016 - 12:20 by Gæst

» Tokyo City reklame
Søn 15 nov 2015 - 18:18 by Gæst

» Once, a part of the Sky-people. Now a outcast. *Emnesøgning*
Lør 7 nov 2015 - 11:46 by Adkins

» I am great// Clarke//
Lør 7 nov 2015 - 9:44 by Adkins

» JEg vil emne
Lør 7 nov 2015 - 0:49 by Adkins

» Nu siger jeg stop
Ons 21 okt 2015 - 17:23 by Alison

» Maze Runner - Reklame
Man 21 sep 2015 - 22:08 by Gæst

» Rotten to the core - Arne
Tirs 8 sep 2015 - 15:22 by Arne

Top posters
Alison
 
Anya
 
Cosita
 
Felice
 
Jaelyn
 
Leman
 
Adkins
 
Joshua
 
Lion'el
 
Naveah
 
Statistics
Der er i alt 24 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Devany

Vores brugere har i alt skrevet 211 indlæg in 59 subjects

Share | 
 

 Katherine Eleanor Russ

Go down 
ForfatterBesked
Katherine
Nybegynder
Nybegynder
Katherine

Antal indlæg : 1
Join date : 12/08/15

IndlægEmne: Katherine Eleanor Russ   Tors 13 aug 2015 - 19:53Basic

Navn Katherine Eleanor Russ
Kælenavn Kat
Alder 20
Fødselsdato 20. april 2495
Valgte våben kniv
Tilhørende klan Omega (Tidligere Grounder)
Beskæftigelse Jæger, eller rettere overlevende
Totem Ræv
Seksualitet Biseksuel
Status Single
Faceclaim Eleanor Tomlinson

Udseende

Højde 1,67

Vægt 42

Udseende Katherine er generelt en smuk kvinde. Dette kan man dog ikke altid se, da hun ofte er beskidt eller ufattelig snavset. Man ser hende oftest i en stor gammel, hullet og beskidt grøn/brun trøje, et par beskidte bukser, nogle slidte sko og en form for hue omkring sit hår. Dog når man endelig får en lidt mindre beskidt Katherine at se, så får man faktisk en køn Katherine at se. Hun er omkring 1,67 høj, derudover er hun atletisk bygget og ufattelig slank. På nogen punkter er hun faktisk en smule for tynd. Skal man dog tage et fuldt udblik af hende, så skulle man nok starte fra toppen af. Det mest karakteristiske ved hende, og nok også det første man skulle snakke om…så er det hendes hår. Hun har kraftigt rødt hår, hvilket går hende til omkring midten af ryggen. Grundet det er så vildt og ustyrligt, har hun det ofte gemt inde under sin grå/blå hue. Hendes ansigt er hjerteformet, bedækket af en bleg hud, samt et par fregner omkring hendes kinder. Hendes øjenbryn er kraftige, og ligeså ildrøde som hendes hår. Hun har et par stærke blå øjne, som ofte er gode til at fange folks blik. De skifter dog ofte nuance udfra hvilken belysning de finder sig under. De kan går fra at være alt mellem oceanblå til turkisblå. Hun har et par fine kindben, samt en fin næse uden små fejl. Hendes læber er fyldige, rosa per natur og bløde. Hun har en lille hage, en fin svane hals og et par slanke skuldre. Dog grundet mangel på mad i lang tid, så er hendes kraveben ret så tydelige og det samme er hendes ribben. Hun har en slank mave, faktisk vil mange mene den er lidt for slank. Hendes bryster er små, man vil nok sige de passer i en A70. Hendes hofter er også smalle, faktisk er der ikke mange former på hende. Hun har lange atletiske ben, hvilket hun har fået igennem mange år hvor hun har løbet ret så meget og ret så ofte. Hendes numse er ikke just den mest iøjnefaldende, faktisk er den ret så lille. Hun har ret så mange ar på sin krop, hvilket er påført af hendes voldtægtsmand. Der er ar på hendes mave, ben, ryg og bryst.

Tøjstil Man ser hende oftest i en stor gammel, hullet og beskidt grøn/brun trøje, et par beskidte bukser, nogle slidte sko og en form for hue omkring sit hår
Personligt

Personlighed Katherine er generelt en stille pige, hun siger aldrig særlig meget og i mange tilfælde ved folk ikke hvor hun er, medmindre hun faktisk giver sig selv til kende. Dette har er et resultat af hendes barndom, hvor hun på den hårde måde lærte hvordan man skulle holde sig ude af syn fra andre. Med dette sagt, er hun faktisk utrolig intelligent og vis. Hun har en gammel sjæl, fanget i kroppen af en ung kvinde. Hun har dog om ikke andet også en hel del vrede i sig, hvilket skyldes hvad den ældre dreng havde gjort ved hende. Hun er ikke god med berøringer fra folk hun ikke stoler på, og bryder sig faktisk slet ikke om mænd. Så hvis der er ældre mænd, eller generelt blot mænd som kommer for tæt på hende, så bliver hun panisk og når først hun bliver panisk…så kan man godt se hvorfor hendes tidligere klan var blandt grounders. Hun har et udseende af en ung kvinde, hvilket også vil sige mange får en følelse af, at ville beskytte hende. I få tilfælde kunne hun bruge beskyttelse, men efter 3 år hvor hun har været alene, så kan hun mere end bare passe på sig selv. Nok er hun ikke nær så uskyldig som hun plejede at være, men hun er heller ikke en badass kæmper, som råber højt og slår hårdt. Hun er mere den stille kloge type, hvilket har vidst sig ved at hun har fanget nogle walkers, syet deres mund sammen, hugget deres arme af og derved bruger dem til at holde andre walkers væk. Hun kan også være ufattelig loyal, blid og kærlig. Dette bliver dog kun vist til dem som hun for alvor stoler på, og med dette sagt så har hun også ufattelige store tillidsproblemer. Det med at stole på folk, det kommer for hende hverken nemt eller hurtigt. Hun kan somme tider også agere ret så primitivt, hvilket kommet af hun i mange år har levet alene og generelt har gjort alt for at overleve. Hun har dog nærmest et kodeks, hvilket vil sige hun dræber ikke for sjovt, hun slår ikke mennesker ihjel medmindre der er nødvendigt og hun søger ikke just selskabet af andre, da hun frygter svigtet. Hun lider af en form for mild psykose, hvilket kommer af voldtægt, men samtidig også hvad hun følte var et svigt fra sin storebror. Hun snakker aldrig om sig selv, såvel som sin fortid eller familie. Hun har noget mystisk over sig, dette viser sig specielt hvis hun nu finder sig i selskab af andre.

Styrker Katherines generelle styrker ligger i hendes blidhed, men samtidig også hendes intellekt. Hun er meget klogere end hvad folk skulle tro hun ville være. På trods af at havde været tidligere Grounder, så er hun faktisk klogere end hvad de andre er. For hvor de gik op i kamp og kaos, så blev hun hjemme og studerede de ting der interesserede hende. Dette gør også hun har områder hvor hun er virkelig klog. Hun ved f. Eks ved hun at ved at sye munden sammen på en walker, samt skære armene af dem…så kan man forhindre smitte og samtidig holde andre walkers væk. Så ude foran sin hule, har hun omkring fem til syv walkers stående. De holder derfor andre væk. Hun har også sin styrke i sin lydløshed. Hun er virkelig god til at holde sig helt stille, folk kan ofte slet ikke se hende før hun giver sig til kende. Hun har også en ret lille størrelse, hvilket får folk til at undervurdere hende. Siden hun har levet alene og ude i det fri de sidste tre år, så er hun også ret så god til at holde sig selv i live, samt viden om hvordan man netop overlever, samt kan finde mad. Hun er også ret så god med en kniv, dog har hun altid haft det kodeks om, at man ikke må slå uskyldige ihjel, samt man kun slog mennesker ihjel hvis der ingen anden mulighed var.

Svagheder Hun er ret så asocial. Hun er ikke super god med andre mennesker og hvis hun kunne vælge, ville hun helst være alene. Hun er heller ikke superglad for vold, hvilket ofte gør hun ender op i situationer, hvor hun på trods af sit had for vold faktisk bliver set tvunget til at bruge den. Hun er ikke super god til at stole på folk, faktisk vil hun helst ikke stole på nogen og når hun endelig kommer til at stole på folk, så har hun det med at blive ret så afhængige af dem. Hun bliver ret knyttet til folk hun stoler på og hvis de så ødelægger dette på en eller anden måde…så bliver hendes tillidsproblemer værre. Hun elsker ideen om kærlighed, men har en virkelig dårlig selvtillid og tror derfor ikke på nogen nogensinde ville kunne finde hende attraktiv. Hun er derfor også ret usikker, specielt hvis der er nogen der flirter med hende. Hun er utrolig ustabil på det punkt, hvor hendes følelser ikke altid er helt nemme at overskue. Hun begynder ofte pludselig at græde, blive sur eller også kan hun blive utrolig depressiv at være sammen med. Det eneste selskab hun har er sin hund, hvilket vil sige hun er ret så beskyttende omkring denne hund. For hende er hendes hund alt, og hvis hun mister den…så ville hendes verden bryde sammen.
Andet

Fortid Katherine voksede op i en traditionel Grounder familie. Her  var de alle vilde med kamp, kaos og at dræbe. Som den eneste ud af hele familien, var Kat en meget stille pige. Hun voksede op som en stille pige, og var faktisk en meget svag en af slagsen. Dette gjorde også folk fik nemt ved enten, at drille hende eller andet lignende det. Hun fik dog et relativt godt forhold til sin ændre bror Leman, som hun ofte kalde Lennie. Han var en form for beskytter og en venlig sjæl. Selvom han i bund og grund var ligesom alle andre Grounders, så holde hun af hans selskab og fandt en tryghed i den. Dog da han med et besluttede sig for at blive Omega, styrkede hele hendes verden sammen. Det var her hendes depression startede, det var her hun fik det største svigt fra en hun stolede på og følte sig tryg ved. Siden da blev hun igen et hurtigt offer for de andre drenges konstante drillen. De ville skubbe til hende, kaste ting efter hende og meget mere. Dog en dag, blev hun overfaldet af en gruppe drenge, der herpå hver voldtog hende et par gange. Selvom de var fem, så var det kun den ene af dem, der besluttede sig for hun skulle være hans bitch. Så igennem de næste 2 år, var voldtægt en daglig ting af livet. Her ville han op til flere gange om dagen snige sig ind på hendes værelse, hvor han ville voldtage hende også smutte igen. En gang blev hun endda gravid, men barnet gik bort i en ufrivillig abort. Alt dette skete fra da hun var 13, til hun blev 15. Det var her hun tog sagen i egen hånd. Hun slagtede de fem drenge der havde voldtaget hende og tog specielt god tid med ham der havde ædelagt hendes liv fuldkommen. Dernæst stak hun af, hun tog af sted og brugte den viden hun havde samlet sammen igennem livet. Her fandt hun hurtig en måde hvorpå hun kunne overleve og hvorpå hun kunne blive stærkere. Dog var hendes sjæl så ødelagt af de mange gange hun var blevet voldtaget og det tog hende lang tid bare at komme sig en smule over det. Selv den dag i dag er hun mærket af det, så bare det at komme tæt på en anden mand gør hende panisk.

Likes Hun har en utrolig stor forkærlighed for fred, hun elsker når hun kan rende rundt i skoven også der er helt stille. Hun elsker den blidhed der kommer, når den blide brise rammer imod hendes hud og nærmest kærtegner hendes ansigt. Hun har altid været en stor fan af naturen, men hader tanken om der muligvis er walkers, så hvis hun går sig en tur, så har hun ofte to andre walkers med, hvorpå de bliver bundet fast til et træ og her sørge de for, at ingen andre uvelkommen gæster dukker op. Hun holder meget af sin hund, faktisk elsker hun den gamle tøs. Den hund har været ved hende igennem de sidste 6 år, den har altid været ved hendes side og er nok det mest loyale væsen hun kender. Star giver hende varme, tryghed og den kærlighed hun altid har higet efter, nemlig uendelig kærlighed. Star ville nemlig gøre alt for hende, hvilket også er vist ved mange tilfælde. Måden hun fandt star på, var hun en dag var ude og gå også kom hun forbi en lille bange hvalp. Her tog hun det skræmte dyr til sig, og siden har de været bedste venner. Hun holder også til et vist punkt af sin familie, dog ikke vildt meget.

Disklikes Hun hader virkelig de drenge som voldtog hende, det gav hende faktisk en uhyggelig nydelse, ved at slå dem ihjel. Derudover foragter hun mange af dem fra sin tidligere klan. Ikke hun holder af, at blive stemplet som en omega, men hellere den end at lide som en Grounder. Hun hader det faktum, hun aldrig kunne blive som de andre, at hun blandt en af de første faktisk var født anderledes i forhold til alle de andre Grounders. Hun hader vold, men finder den ofte nødvendig og i nogle tilfælde har hun taget sig selv i at nyde, det at slå andre ihjel. Hun har som så mange andre et stort had for de mange Walkers der er omkring i verden, specielt hvordan de ødelagde alting. Hun finder desuden også en vis foragt for de mennesker der i tilbage i tiden valgte, at bruge atomvåben som middel imod de uddøde.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alison
Admin
Admin
Alison

Antal indlæg : 578
Join date : 12/01/14
Age : 22
Kills Walkers : .

IndlægEmne: Re: Katherine Eleanor Russ   Tors 13 aug 2015 - 21:03

Godkendt ma babe!!

_________________

She walks on memories of dead bodies
And feeds her soul with screams of the dead It doesn’t matter how old she is
Or how much she is suffering
Because in everyone’s eyes
She’s immortal

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://nightshades.danskforum.net
 
Katherine Eleanor Russ
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Nightshade :: Karakterskemaer :: Karakterskemaer-
Gå til: