IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» Emne til darling
Ons 12 apr 2017 - 10:53 by Stella

» Toil & Trouble
Man 22 feb 2016 - 12:20 by Gæst

» Tokyo City reklame
Søn 15 nov 2015 - 18:18 by Gæst

» Once, a part of the Sky-people. Now a outcast. *Emnesøgning*
Lør 7 nov 2015 - 11:46 by Adkins

» I am great// Clarke//
Lør 7 nov 2015 - 9:44 by Adkins

» JEg vil emne
Lør 7 nov 2015 - 0:49 by Adkins

» Nu siger jeg stop
Ons 21 okt 2015 - 17:23 by Alison

» Maze Runner - Reklame
Man 21 sep 2015 - 22:08 by Gæst

» Rotten to the core - Arne
Tirs 8 sep 2015 - 15:22 by Arne

Top posters
Alison
 
Anya
 
Cosita
 
Felice
 
Jaelyn
 
Leman
 
Adkins
 
Joshua
 
Lion'el
 
Naveah
 
Statistics
Der er i alt 24 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Devany

Vores brugere har i alt skrevet 211 indlæg in 59 subjects

Share | 
 

 I mean you no harm ¤ Arne ¤

Go down 
ForfatterBesked
Jaelyn
Nybegynder
Nybegynder
Jaelyn

Antal indlæg : 39
Join date : 03/08/15
Age : 23
Kills Walkers : Ukendt antal - mange.

IndlægEmne: I mean you no harm ¤ Arne ¤   Lør 15 aug 2015 - 20:34

Jaelyn var på vej hen til Alison. Hun blev nød til, at få den hævn hun mente hun fortjente. Hun var dog begyndt at tvivle, om hun ville have det godt bagefter. Nu hvor hun havde Wolfie, virkede alting ikke nær så negativt længere. Men før hun rigtigt kunne starte noget nyt, blev hun nød til at få rodet ud i sin fremtid. Men før hun kunne komme hen til reapernes territorium, skule hun første igennem grounders territorium. Det var ikke noget hun var synderligt tryg ved, da mange der var i klaner, så ned på omegaer. Det gav vel god mening, men det satte hende i fare. Hun havde en hætte henover hendes ansigt, og forsøgte at skjule sig, så meget som muligt. I hendes ene hånd, havde hun en dolk, der var klar til at beskytte hende mod fremmede, der skulle ske at angribe hende. Jaelyn trådte ind imellem en tæt mængde træer, og lænede sig op imod et træ og fik en tår vand. Hun havde sørget for, at finde en masse mad og drikke, inden hun tog af sted. Hun var ikke sikker på, hvad hun ville gøre, når hun først stod ansigt til ansigt med Alison. Hun havde ikke set hende, siden hun blev smidt ud. Hun havde heller ikke haft lyst til det. Men nu blev hun nød til, at få det ud af hendes liv, få bugt med hendes fortid. Over hovedet på hende, begyndte regnen så småt at falde, og køle hendes krop ned. Hun var ikke sikker på hvad klokken var, men ud fra solens position, ville hun mene, det nærmerede sig omkring klokken fem om morgenen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Arne
Nybegynder
Nybegynder
Arne

Antal indlæg : 8
Join date : 30/07/15
Age : 19

IndlægEmne: Re: I mean you no harm ¤ Arne ¤   Lør 15 aug 2015 - 20:45

Arne's fødder landede let på den næste tykke gren på træet. Han holdte fast i en af grenene over hans hoved imens han så ned på pigen. Han kendte hende ikke. Han havde aldrig set hende før. Hvad lavede hun her i Grounder territorium? Han kendte de fleste af Grounderne, men hende her havde han aldrig set før. Hun måtte være fra en anden klan. Javist var hun smuk, meget smuk, men det ændrede ikke på det faktum at hun var en fremmede. Fremmede var ikke velkommen i Grounder territorium. Han hoppede ned fra træet, så han landede ned på jorden bag hende. Han landede perfekt og rettede sig lidt op. Han så på hende med let sammenknebet øjne. "Hvem er du?" Hans stemme var rolig, omend en smule kølig, imens han to et par skridt hen imod hende for at mindske hendes chance for at løbe væk fra ham. "Jeg har aldrig set dig før. Hvilken klan tilhører du?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaelyn
Nybegynder
Nybegynder
Jaelyn

Antal indlæg : 39
Join date : 03/08/15
Age : 23
Kills Walkers : Ukendt antal - mange.

IndlægEmne: Re: I mean you no harm ¤ Arne ¤   Lør 15 aug 2015 - 20:59

Jaelyn så op, da hun mente hun hørte noget pusle I trætopperne. Da hun dog ikke fik øje på noget, blev hun opmærksom på hendes vandflaske igen. Hun gemte den væk, i den lille taske hun havde med sig, der indeholdte det mest nødvendige. Da der lød et bump foran hende, og et par fødder pludselig kom til syne foran hende, bevægede hun langsomt blikket op imod hans ansigt. Han var uden tvivl en grounder. Det kunne man se på ham, hvilket ikke ligefrem gjorde hende tryg. Hun var ikke ligefrem begejstret for den kølighed, der fandt sted i hans stemme, men hun tog den med løftet pande. Hun ville ikke vise, at han gjorde hende utryg. ”Jae.” Jaelyn havde ikke tænkt sig, at nævne hendes fulde navn. Det kunne umuligt være fornuftigt, at nævne hendes navn til fjenden, hvilket hun så ham som på daværende tidspunkt. Hun var ikke sikker på, hvad hun skulle svare ham. At sige hun ikke havde en klan var dumt, at sige hun var ny i klanen var dumt, at sige hun var fra en anden klan var dumt. Ligemeget hvad hun sagde, ville det ikke gavne hende. ”Jeg er ikke i en klan.” At lyve, ville uden tvivl bare gøre det værre for hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Arne
Nybegynder
Nybegynder
Arne

Antal indlæg : 8
Join date : 30/07/15
Age : 19

IndlægEmne: Re: I mean you no harm ¤ Arne ¤   Søn 16 aug 2015 - 18:58

Jae. Det lød ikke bekendt. Hun var ikke en Grounder. Hun var fremmede og hørte ikke til her. Han lagde sine arme over kors, og ved hans venstre hofte var der en skede til hans sværd, som han let kunne få fat på, hvis han skulle have brug for det. Han bankede let en finger imod sin ene arm imens han så på hende. I det hun indrømmede at hun ikke var i en klan skar han en grimasse, der tydelig viste at det ikke behagede ham. Hvad lavede en Omega i Grounder territorium? Han ville vide hvis hun var en tidligere Grounder, men det var tydeligt at hun ikke var. For det første genkendte han hende ikke og han kendte de fleste Grounders. Også dem der nu var Omega. For det andet så hun ikke så barsk ud som de fleste kvinder i Grounder klanen.
"Hvad laver en Omega her?" Måden han sagde Omega på fik det til at lyde som et skældsord. "Og så tilmed en, der ikke har været i Grounder klanen."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I mean you no harm ¤ Arne ¤   

Tilbage til toppen Go down
 
I mean you no harm ¤ Arne ¤
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Nightshade :: Nightshade :: Groundernes territorium-
Gå til: