IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» Emne til darling
Ons 12 apr 2017 - 10:53 by Stella

» Toil & Trouble
Man 22 feb 2016 - 12:20 by Gæst

» Tokyo City reklame
Søn 15 nov 2015 - 18:18 by Gæst

» Once, a part of the Sky-people. Now a outcast. *Emnesøgning*
Lør 7 nov 2015 - 11:46 by Adkins

» I am great// Clarke//
Lør 7 nov 2015 - 9:44 by Adkins

» JEg vil emne
Lør 7 nov 2015 - 0:49 by Adkins

» Nu siger jeg stop
Ons 21 okt 2015 - 17:23 by Alison

» Maze Runner - Reklame
Man 21 sep 2015 - 22:08 by Gæst

» Rotten to the core - Arne
Tirs 8 sep 2015 - 15:22 by Arne

Top posters
Alison
 
Anya
 
Cosita
 
Felice
 
Jaelyn
 
Leman
 
Adkins
 
Joshua
 
Lion'el
 
Naveah
 
Statistics
Der er i alt 24 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Devany

Vores brugere har i alt skrevet 211 indlæg in 59 subjects

Share | 
 

 I was just looking for you ¤ Cosita ¤

Go down 
ForfatterBesked
Naveah
Nybegynder
Nybegynder
Naveah

Antal indlæg : 11
Join date : 13/08/15

IndlægEmne: I was just looking for you ¤ Cosita ¤   Lør 15 aug 2015 - 22:38

Hendes lange lyse hår, lå klistret til hendes pande, da hun ankom til skolen. Det havde været en lang gåtur, og hun var godt udmattet nu. Det var også af den grund, Naveah som det første, satte sig ned for at få en tår vand. Hun vidste ikke, hvordan hun havde det med at skulle finde Cosita. Hun var hendes lillesøster, men de var meget forskellige, og det ville de altid være. Hun kunne ikke engang være sikker på, om hun stadig var i live. Med største sandsynlighed, var hun blevet dræbt af walkers. Eller endnu værre - var blevet til en. Men hun havde lovet sin mor det, og det var derfor hun var taget af sted. Godt nok seks år efter hendes mor havde bedt hende om det, men det tog tid at falde på plads i åndemaner jobbet, og så skulle hun også først have lov til at tage af sted alene. Det ville ikke være særlig betryggende for Cosita, hvis hun havde en masse vagter med sig. Og hun kunne godt klare sig selv. Hun var muligvis ikke den stærkeste eller mest ressourcefulde person, men i nødstilfælde, kunne hun godt slå fra sig, og gjorde det. Selvom hun helst ville undgå at dræbe, ville hun stadig skade folk, hvis det betød hun selv kunne slippe derfra i live. Naveah rejste sig, og bevægede sig videre ind imod skolen. Hun havde tænkt sig at forsætte, men først dagen efter. Mørket havde lagt sig, og hun turde ikke forsætte før det blev lyst. Hun fandt et godt sted, der var forholdsvist skjult væk og slog lejr der. Hun fik tændt et lille bål og brugte flammerne for at blive varm.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cosita
A-rang
A-rang
Cosita

Antal indlæg : 135
Join date : 19/01/14
Age : 22
Kills Walkers : 10

IndlægEmne: Re: I was just looking for you ¤ Cosita ¤   Man 17 aug 2015 - 12:30

Costia var taget afsted hen imod skolen, for at samle nogle ting ind til den næste cermoni ved Grounders. De havde taget imod hende da Sky People smed hende ud. Costia havde altid vidst hun var blanding af det blod, men havde aldrig vidst før hun forstod - at hun var en grounder. Det var der hun hørte til. Cosita bevægede sig lystløst igennem området. Hun smadrede en walker på vejen som var for tæt på, men ellers prøvede hun at undgå alt for megen opmærksomhed. Costia fik listet sig ind ved af den nedlagte indhegning til skolen, og holdt sin daggert i hårdt greb. Hvis hun nu ville blive overrasket på vejen. Mørket var ved at sænke sig, og hun vidste hun skulle finde et sted for natten. Hun fik sig listet ind på skolens område, ved den del som ikke var i ruiner. Hun kiggede sig let omkring. Dog fik hun øje på et bål længere fremme, mon det var en omega. Sikkert. I så falde ville hun kunne tage de våben med tilbage til Anya - det ville hun blive glad for. Cosita listede sig ind på vedkommende ved bålet. En blond kvinde. Cosita sprang frem, og hamrede kvinden imod jorden med sin daggert for hendes strube. Hun kiggede kvinden i øjnene. Det lignede hendes mor og dog ikke. Det lignede mere hendes halv søster. Costia trak daggerten fra sig og sprang tilbage. Hendes ansigt var ikke til at genkende, det var dækket med maling.
"Hvad laver du her?" Spurgte hun lidt truende i en mindre hvisken.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Naveah
Nybegynder
Nybegynder
Naveah

Antal indlæg : 11
Join date : 13/08/15

IndlægEmne: Re: I was just looking for you ¤ Cosita ¤   Man 17 aug 2015 - 18:21

Naveah sad i sine egne tanker henover den åbne ild. Hun havde haft et underligt møde med Lion lige inden hun tog af sted. Det var måske en meget god måde at slutte det på, i tilfælde af hun ikke kom tilbage. Det var noget man blev nød til at overveje. Naveah tænkte i hvert fald på det. Hun sagde farvel til dem hun holdte af, inden hun bevægede sig uden for sky peoples territorium. Det var vel bare en sikkerhedsforanstaltning hun tog sig. Hun trak en pistol frem fra hendes buksekant, og lagde den på jorden ved siden af hende. Hun brød sig generelt ikke om våben, men det var nødvendigt, da man nemt kunne møde en fjendtlig person fra en anden klan. Lige i det tanken passerede hende, blev hun hamret mod jorden. Hun så kvinden i øjnene, og der var noget bekendt over dem. Hun kunne dog ikke nå at placere kvinden, før hun igen havde rejst. Desuden, var hendes ansigt dækket i maling. Det gjorde det ikke ligefrem lettere at genkende hende. Hun talte som om hun kendte hende, og Naveah blev klar over, det var en hun kendte. Stemmen virkede dog også en smule bekendt. Naveah var dog ikke sikker på, om det var Cosita. Det var så længe siden hun sidst havde set hende. ”Leder efter en.” Den truende tone i hendes stemme skubbede hun væk. Hun rørte ved hendes strube hvor hun havde holdt daggerten. Det var ikke ligefrem behageligt at blive truet på livet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cosita
A-rang
A-rang
Cosita

Antal indlæg : 135
Join date : 19/01/14
Age : 22
Kills Walkers : 10

IndlægEmne: Re: I was just looking for you ¤ Cosita ¤   Man 17 aug 2015 - 19:27

Påklædning, glemte det før xD


Cosita kunne blot genkende hende fordi hun lignede deres moder så meget. Cosita havde altid lignet hendes far, skønt ingen havde set hans ansigt ordenligt. Hendes kropssporg viste forsat sig som truende og utilregnelig. Mest fordi, at hun egentlig kun havde havde had til overs for sky people. Hun var blevet smidt ud i sådan en ung alder - for en enkelt forkert reaktion. De andre børn kunne da også reagere forkert, men de havde reageret så voldsomt på hendes. Måske fordi, hun var en grounder - og det kunne ingen ændre på. Om hendes hals hang et totem fra en tiger, Grounders tegn.
"Hvem leder du efter. Det ekstremt farligt for Sky People at befinde sig her. Specielt i mørke, alene."Sagde hun en smule truende, men alligevel ikke nok til at man skulle frygte hende helt ud i tåspidserne. Cosita holdt sig ude af flammernes lys for ikke at afsløre sig.
"Hvis du leder efter Clarke.. så blev hun dræbt af Grounders forlængest." Det var hvad de havde hørt. Hvad der var sket.. var at Sky Peoples leder var død, og hans søn havde taget over - sønnen Joaquin havde så smidt sin egen søster ud efter hendes hjemkomst. Det vidste grounders selvfølgelig ikke, de mente hun var død - det var blevet fortalt.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I was just looking for you ¤ Cosita ¤   

Tilbage til toppen Go down
 
I was just looking for you ¤ Cosita ¤
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Nightshade :: Nightshade :: Skolen-
Gå til: